TIAB har både byggmaskiner och anläggningsmaskiner

Vårt utbud

På TIAB jobbar vi ständigt med att utöka vårt sortiment och idag erbjuder vi över 500 unika uthyrningsprodukter. Vi kan därför stolt erbjuda kompletta lösningar med allt från bodar och bygghissar till det längre bygget, klassiska gaffeltruckar och saxliftar och sist men inte minst ovanliga maskiner för projekt med speciella krav, som rivningsrobotar.

Vi har två depåer i tvåstad, en i Vänersborg och en i Trollhättan. Båda lokalerna har en butik med förbrukningsmaterial samt verkstad. Ni kan hitta truckar, liftar och byggmaskiner på plats i båda depåerna. Våra butiker har dessutom allt från eltejp till personlig skyddsutrustning, med andra ord allt du kan behöva till ditt dagliga arbete.

Vår depå i Vänersborg är belägen i vad de flesta känner till som ”gamla skroten” i Stärkebo, ett par minuter med bil norr om Vänersborgs centrum längs med 45an. Trollhättedepån på Installatörvägen öppnade 2017 och ligger på Hojums industriområde med enkla förbindelser till 45an och riksväg 44. Tack vare depåernas läge vid 45an, som sträcker sig mellan Karlstad och Göteborg, samt vår depå i Trollhättans närhet till riksväg 44, blir transporter och att hitta oss lättvindigt.

TIAB hyr och säljer både små och stora byggmaskiner

Byggmaskiner

Våra byggmaskiner används av både lokala och nationella kunder. Vi är väldigt måna om att kunna lösa allt från längre byggen med behov av långtidsuthyrning, till kortare projekt eller akuta behov, när något slutar fungera eller oväntade utmaningar uppstår. Sortimentet innhåller bland annat bilmaskiner, mejselhammare, mätutrustning, el- och energiutrustning, sliputrustning för både trä och betong och sist men inte minst containrar och bodar.

TIAB har uthyrning av många olika sorters skyliftar

Liftar

Brobygge eller fasadmålning? Privat, kommun eller företag? Det spelar ingen roll om ni är privatperson som inte är så insatt i skyliftar eller företag med lång erfarenhet och väldigt specifika behov, vi lotsar er till det ni behöver, när ni behöver det. De klassiska skyliftarna och saxliftarna finns alltid på lager, men även de liftar för er med specialbehov. Exempel ur sortimentet är släpvagns- eller bilmonterade liftar eller fyrhjulsdriven terrängbomlift. Det spelar alltså ingen roll vilka behov ni har, vårt utbud står till ditt förfogande.

TIAB har ett stort utbud av truckar för både lager och industrier

Truckar

Truckarna var TIABs grund och start: sedan 2006 har vi handlat, servat och hyrt ut olika truckar. Därmed känner vi också till truckmarknadens speciella behov. Det kan röra sig om långtidsuthyrning till lager, butik eller kanske till och med hamnar med olika krav på miljö, tyngd och drivmedel. I dagsläget har vi allt från ledstaplare och plocktruckar upp till 16 tons dieseltruckar för försäljning, leasing och uthyrning.

TIAB hyr ut även anläggningsmaskiner som dumprar och hjullastare

Anläggningsmaskiner

Vi har en stor maskinpark med anläggningsmaskiner för vägunderhåll, markarbeten, rivningar och byggen. Här finns produkter som till exempel hjullastare, grävmaskiner, vältar och frontlastare men också kompressorer, bergborrutrustning och generatorer.